قارچ صدفی انواع مختلفی دارد، اما در همه آنها شکل قارچ شبیه صدف است. ظاهر آن بسیار تمیز است و کلاهک‌هایش نازک و ظریف هستند. رنگ‌های متنوعی دارد اما به‌طورکلی در طیف رنگ‌های سفید، طلایی و صورتی یافت می‌شود. انواع وحشی آن روی تنه درخت یا روی کاه رشد می‌کنند. در ایران پودر این قارچ و خشک‌شده آن هم به می‌رسد. می‌توانید در برخی گاه‌ها یا مزارع و نیز به‌صورت آنلاین آن را اری کنید. پرورش آن بسیار آسان است، بنابراین خودتان هم می‌توانید آن را در منزل پرورش دهید. ارزش غذایی آن بسیار بالاست و طعم آن تا حدی نمکی است. سرخ‌کرده آن بسیار خوشمزه است.

طعم: مشخص، تا حدی شور

بافت: ظریف

قیمت: متوسط

نکات مهم در هنگام انواع قارچ خوراکی

انواع قارچ خوراکی - نکات قبل از  قارچ

قبل از هر چیز بهتر است بدانید که قارچ فله‌ای بهتر از قارچ بسته‌بندی است. دلیلش این است که با قارچ فله‌ای، درست به‌اندازه نیازتان برمی‌دارید و مجبور نیستید اضافی آن را نگه‌دارید. علاوه‌برآن، می‌توانید خوب قارچ‌ها را بررسی کنید و تازه یا کهنه‌بودن آن را تشخیص دهید. مزیت سوم قارچ به‌صورت فله‌ای این است که می‌توانید اندازه آن را خودتان انتخاب کنید (مثلا اگر برای کباب‌کردن می‌خواهید فقط به انواع کوچک آن نیاز دارید). در قارچ‌های بسته‌بندی ممکن است اندازه‌ها درهم باشند. همچنین، قارچ بسته‌بندی معمولا گران‌تر از قارچ فله‌ای است.

چگونه بهترین قارچ را بخریم؟

در هنگام قارچ، به نکات زیر توجه کنید:

کلاهک: درباره قارچ دکمه‌ای، معمولا کلاهک‌های نوع تازه آن بسته است. با‌این‌حال اگر کمی باز باشد به معنای آن نیست که دیگر نمی‌توان از آن قارچ استفاده کرد. این قارچ‌ها طعم‌شان قوی‌تر از قارچ‌های تازه است. می‌توانید از این قارچ‌ها برای سوپ‌های تیره‌رنگ استفاده کنید که رنگ هاگ‌های تیره آن دیده نشود.

درباره سایر قارچ‌ها، کلاهک باید کامل باشد و جایی از آن کنده نشده باشد یا تغییر رنگ نداده باشد. تکه‌های خشک یا لبه‌های چین‌خورده در آن وجود نداشته باشد. روی کلاهک نباید نقاط نرم و شبیه پوسیدگی وجود داشته باشد.

تیغه‌ها: نوع تیغه‌ها در انواع قارچ متفاوت است. بااین‌حال در قارچ دکمه‌ای سفید، تیغه‌ها صورتی یا قهوه‌ای روشن، در قارچ قهوه‌ای تیغه‌ها کمی تیره‌تر و در پورتوبلو تیغه‌ها کاملا نمایان و قهوه‌ای تیره هستند.

رطوبت: قارچ تازه به مقدار بسیار کم رطوبت دارد ولی نباید خیس و لزج باشد.

بافت: انعطاف‌پذیر و سبک است، اما اصلا حالت اسفنجی ندارد.

عطر: عطر قارچ به‌شدت شیرین است و بویی خاک‌مانند دارد. اگر از قارچ بوی ترشی یا بوی زخم ماهی احساس می‌کنید، قارچ تازه و سالم نیست.

اندازه قارچ: توجه به اندازه قارچ هم بسیار مهم است. مثلا اگر می‌خواهید قارچ سوخاری یا کبابی درست کنید، قارچ‌ها را در اندازه کوچکتر انتخاب کنید. اما برای غذاهایی مانند قارچ شکم‌پر، قارچ‌های پهن و بزرگ را ب.


https://gharchfarm.com قارچ ,تیغه‌ها ,می‌توانید ,تازه ,انواع ,اندازه ,چگونه بهترین ,بهترین قارچ ,اندازه قارچ ,انتخاب کنید , قارچ منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگی با موضوع خیریه ها بهترین تولید کننده نخ اکریلیک اجناس فوق العاده طراحی و پیاده سازی دیتاسنتر یکتا کوچولو دنیای پرندگان پرتال اطلاع رسانی کانون های فرهنگی هنری مساجد منطقه ویژه خوی-آذربایجان غربی سینمایی تی وی قرآن فارسی تیک تاک کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.